Ketep Pass

Panggon iki ono ning Magelang. Ning kene koe iso ndelok Gunung Merapi lan Gunung Merbabu. Apike mbrene isuk-isuk sedurung kabute medun. Ning ngarep cedhak parkiran ono Museum Vulkanologi. Koe iso nonton film erupsi Gunung Merapi sek bar njebluk taun 2010 wingi. Tiket mlebune mung 7000 rupiah sak wong. Murah to? Kui wae wis karo tiket mlebu ning Museum Volkanologi. Mbrene kui paling gayeng nggowo pasanganmu disambi mangan jagung bakar utowo ngopi-ngopi. Nek rung duwe yo nasibmu…*curhat

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

fourteen − two =